Mobila de bucatarie la comanda sau mobila de bucatarie gata facuta?

Daca in cazul sufrageriei, dormitorului sau a altor camere alegerea mobilierului nu da mari batai de cap pentru ca poti gasi modelul pe stilul dorit gata facut, si sa se potriveasca in spatiul pe care doresti sa- l mobilezi, chiar daca va trebui sa faci ceva modificari pe ici pe colo. 

Insa in cazul bucatariei alegerea mobilei e un proces mai complicat care incepe cu intrebarea: mobila la comanda sau gata facuta?

De obicei spatiul bucatariei este unul nu prea mareiar acolo trebuie sa incapa si electrocasnicele pe care le folosim frigider, cuptor, hota, chiar centrala termica, alte aparaturi si chiuveta. 

Toti vrem ca acestea sa fie asezate practic dar si aspectuos in spatiul bucatariei. De aceea o mobila luata de a gata ar putea crea ceva probleme in procesul de alegere a ei. 

Bineinteles ca se vor face masuratori peste masuratori pentru ca aceasta sa se potriveasca si sa poata incorpora armonios aragazul, cuptorul, masina de spalat vase, chiuveta si sa iasa si conform dorintelor noastre(material dorit, culoare, asezare). Va fi o cautare nesfarsita! 

Solutia cea mai buna este achizitionarea la comanda a mobilei de bucatarie unde alegi de la inceput ceea ce vrei si specifici exact caracteristicile pe care doresti sa le aiba, obtinand astfel bucataria perfecta!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Atacuri de panica. Anxietate. Ce sa facem cand avem un atac de panica?

Sedinta de brainstormig. Ce inseamna, metode de brainstorming

Un obiectiv pe care nu poti sa-l ratezi daca vizitezi Budapesta#Castelul Buda