Ce este un antreprenor de succes, talentul antreprenorial?

Antreprenorul poate fi definit ca acea persoana care creeaza un sistem pentru a oferi sau a vinde un produs sau un serviciu pentru a obtine in anumit profit.
 Un antreprenor de succes creaza parghi de oportunitate pentru afacerea sa, decat, doar sa exploateze sansele care i apar in cale. 
  Un antreprenor e aceea persoana care isi doreste sa aiba propria afacere, existenta sau sa inceapa una noua, prin care pune la dispozitie produse sau servicii in mod traditional sau prin e-commerce, si mai mult decat orice, antreprenorul e persoana dispusa sa-si asume riscuri.
  Azi are loc o revolutie in domeniul afacerilor. Datorita noilor tehnologii si mai ales internetului, traim intr-o lume in care persoanele creative pot incepe sa-si construiasca propriile afaceri mai usor si mai eficient ca niciodata. Companiile aparute in ultima decada au devenit motorul din spatele corporatiilor mai vechi mai mari si au schimbat felul in care lucreaza organizatiile traditionale. Serviciile pe care le ofera aceste companii au schimbat intr-un mod dramatic felul in care traim. Ganditi-va la caile prin care internetul ne permite sa comunicam, sa facem cumpataturi, sa cautam informatii si chiar sa ne fasim perechea.
  In America mai mult de 50 000 000 dintre americani au propriile lor afaceri, mai mult de jumatate din absolventii de facultate vor incepe o afacere pe parcursul vietii lor, in plus o mare parte din cresterea locurilor de munca si a tehnologiilor provine din antreprenoriat.
  Ce este de luat in considerare cu privire la antreprenoriat, care este acum o crestere si o imbunatatire a economiei, este ca se reduce la indivizi. Acestia nu trebuie sa aiba un trecut privigeliat sau sa fi absolvit o facultate de varf. Ele sunt persoane care muncesc din greu, au idei bune si isi doresc sa aduca o schimbare. Oameni obisnuiti ca noi toti, in asta consta talentul antreprenorial !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sedinta de brainstormig. Ce inseamna, metode de brainstorming

Ce sutien mi se potriveste? Marimea corecta la sutien. Calculator marime sutien.

Ce este zaharul? Pro si contra consumului de zahar