Ce cadou sa-i faci iubitei#iubitului de ziua indragostitilor?

Luna februarie este aproape aici, la jumatatea ei in ziua 14 infloreste iubirea, indragostiti din intreaga lume sarbatoresc ziua iubirii, insa odata cu sarbatoarea ia nastere o dilema pentru multi dintre noi: Ce cadou sa-i iau iubitului/iubitei de Valentine's Day?
Iata cateva idei clasice care n-au dat gres pana acum:
  -ursuletii de plus ce poate fi mai dragut decat un ursulet de plus pufos si moale?, si daca mai are si o inimioara pe care apare cuvantul magic, love succesul e garantat cadoul e perfect!
Asta in cazul doamnelor si domnisoarelor, dar pentru domni care este echivalentul ursuletului de plus? O varianta ar fi machetele de masini in miniatura  
 - trandafirii rosii buchete sau aranjamente florale in forma de inima sau un singur fir , trandafirul rosu a fost si este simbolul dragostei varianta pentru domni a unui buchet de flori propusa este:
  Bijuterii se stie ca acestea sunt o optiune pentru cadou cu orice ocazie, zile de nastere festive. Avem o infinita paleta de alegeri de la felul materialului din care sunt create(aur, argint, platina, sticla etc) la utilitatea lor( cercei, bratari, lantisoare), inscriptionate cu mesaje sau nu. Pandantivele in forma de inimioara sunt foarte potrivite pentru aceasta zi. Ceasurile sunt considerate azi mai mult decat un simplu accesoriu bijuterii unele fiind foarte costisitoare, iata varianta pentru domni a cadoului de valentine's day : un ceas. 

  Insa cadourile originale si amuzante sunt cele mai apreciate asa ca totul depinde de imaginatia fiecaruia!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sedinta de brainstormig. Ce inseamna, metode de brainstorming

Ce sutien mi se potriveste? Marimea corecta la sutien. Calculator marime sutien.

Ce este zaharul? Pro si contra consumului de zahar