Ce inseamna cand visezi paianjeni?

Paianjenul este o insecta cu aspect infricosator. Majoritatea oamenilor simt repulsie si frica, chiar frica exagerata(arahnofobia) fata de aceste insecte. Aceasta reactie fata de paianjeni are explicatia in faptul ca instinctul nostru de conservare si aparare il percepe ca pe un inamic. Nici nu este de mirare avand in vedere ca exista numeroase specii de paienjeni veninosi. Astfel, atunci cand visam paianjeni, avem tendinta sa il percepem ca pe un fapt negativ.
Insa nu este chiar asa! La fel ca in oricare vis, semnificatia trebuie interpretata in functie de contextul in care se desfasora totul, astfel ca in cazul paianjenului se ia in considerare numarul acestora, ,culoarea, marimea, locul unde este gasit , daca este mort sau viu, daca apare sau nu,  si panza de paianjen.
Paianjenul in vis simbolizeaza la modul general relatiile familiale sau cu persoane foarte apropiate, prieteni colegi de munca si evolutia acestora din prisma trecerii timpului. Un paianjan mare semnifica imbogatire viitoare, o mostenire, gasirea unui loc de munca bine platit ca rezultat al eforturilor tale, insa, daca este negru,  aceste actiunii vor avea si niste aspecte neplacute de care va veti lovi, relatii dificile cu colegii la locul de munca, discutii in contradictoriu cu rudele in cazul primirii unei mosteniri.
Paianjenul care isi tese panza de paianjen si nu te sperie semnifica o refacere, o intarire a relatiilor de familie, daca te sperie, uneltiri impotriva ta din partea unor persoane apropiate. Daca faci curat si inlaturi panza de paianjani si acestia fug, te desparti de lucruri dureroase din trecutul tau, paianjen alb primesti vesti bune, paianjen mort poate semnifica si un lucru pozitiv dar si negativ, daca omori un paianjen intentionat inseamna ghinion, daca il omori din greseala inseamna noroc. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sedinta de brainstormig. Ce inseamna, metode de brainstorming

Ce sutien mi se potriveste? Marimea corecta la sutien. Calculator marime sutien.

Ce este zaharul? Pro si contra consumului de zahar