Ce este vaselina cosmetica? Tratament cosmetic la tine acasa.

Un gel cu consistenta semisolida format din hidrocarburi, se mai numeste parafina, si este cunoscut pentru proprietatiile sale vindecatoare.

 Vaselina poate fi folosita in cazul zgarieturilor, excoriatiilor, pentru ingrijirea pielii uscate.
 
 Vaselina se obtine prin distilarea petrolului este un produs destinat lubrifierii masinilor motorizate, dar si un produs cosmetic, stand la baza a numeroase unguente si geluri emoliente.

  Cu ajutorul vaselinei puteti sa aveti parte de un tratament cosmetic in confortul casei dumneavoastre care nu necesita mult timp, si care, va va lasa piele hidratata, catifelata si mult mai elastica.

Aplicam pe fata zat de cafea, acesta trebuie sa fie rece sau caldut, frecam usor tenul fara a apasa. Zatul de cafea e un bun exfoliant al pielii, indeparteaza celulele moarte de la suprafata epidermei si hraneste pielea in acelasi timp. 

Apoi clatim cu apa rece de mai multe ori pana indepartam toate urmele de zat. Apa rece stimuleaza circulatia la nivelul fetei si inchide porii. 

Apoi aplicam vaselina pe ten. Efectele se simt imediat dupa aplicare. Pielea este mai elastica si fina. Vaselina retine apa in celulele pielii ceea ce face ca aceasta sa ramana hidratata si stralucitoare. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sedinta de brainstormig. Ce inseamna, metode de brainstorming

Atacuri de panica. Anxietate. Ce sa facem cand avem un atac de panica?

Un obiectiv pe care nu poti sa-l ratezi daca vizitezi Budapesta#Castelul Buda