Cifra sapte e norocoasa? Whiskey Old No 7. Brand de succes!

In acest caz pare ca da! "Old Number Seven"...probabil ca va intrebati despre originea nr.7 si semnificatia lui. 
  Dl Jack l-a botezat in anul 1887-probabil dupa a saptea tentativa de a gasi reteta perfecta. Sau poate, cum spun unii, are de-a face cu cifra sapte, considerata numar norocos.
  Varianta preferata cu privire la numele acestui whiskey este ces care a luat nastere de la disparitia a sapte butoaie de whiskey. Cand, probabil, acestea au fost returnate adevaratului proprietar, se pare ca Dl Jack a scris pe ele numarul 7. Dar povestea nu se sfarseste aici; un comerciant, caruia, din intamplare, i-a placut foarte mult acest whiskey a mai cerut din" acel vechi numar 7".

Cine a fost Dl Jack?

  Dan Call, predicatorul local si in acelasi timp detinatorul unei mici distilerii, a fost cel care l-a initiat pe Jack Daniel in productia de whiskey. Pus sa aleaga, de catre comunitatea din Lynchburg, intre productia de bauturi spirtoase si indatoririle de predicator, Dan i-a vandut la scurt timp afacerea lui Jack, care a devenit mandrul proprietar al unei distilerii de pe colinele din Tennessee.
 Afacerea mergea bine si distileria a fost inregistrata oficial sub numele tanarului Jack, in anul 1866. Acest lucru il face sa fie cel mai vechi whiskey inregistrat in Statele Unite.  
 
Producerea whiskey-ului. How is made?

 Inainte ca whiskey-ul din Tennessee sa fie gata de baut, el este strecurat printr-un filtru de mangal din lemn de artar, lung de zece picioare. Prin aceasta procedura suplimentara este eliminata orice impuritate, obtinandu-se un gust unic si rafinat. Acesta este si lucrul care face din Jack Daniel's mai mult decat un burbon. Dar, bineinteles, o sorbitura de whiskey este la fel de buna ca si ingredientele care sunt folosite la fabricarea acestuia. O parte esentiala a retetei este apade izvor fara fier, fapt care explica de ce Jack a fost atat de nerabdator sa isi construiasca distileria langa izvorul Cave Spring Hollow.
 Whiskey-ul se invecheste in butoaie facute din lemn ars de stejar american, ceea ce ii da culoarea distincta de chihlimbar si mult din aroma sa.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sedinta de brainstormig. Ce inseamna, metode de brainstorming

City break venetian. Ce sa vizitezi in Venetia

Ce sutien mi se potriveste? Marimea corecta la sutien. Calculator marime sutien.