Model anunt de vanzare casa. Exemplu anunt.

 Un anunt de vanzare casa trebuie sa fie complet si sa respecte cateva reguli pentru a fi cat mai atractiv pentru potentialii cumparatatori si pentru a duce la indeplinirea scopului sau,vinderea imobilului. 

Durata de timp de la publicarea anuntului si pana la gasirea cumparatorului potrivit, depinde de forma si continutul anuntului, de exactitatea, claritatea detaliilor si a fotografiilor prezentate. 

 Majoritatea anunturilor de vanzare sunt publicate pe site-uri de profil. Acestea au categorii in browserul pentru adaugarea anunturilor pentru o vizualizare mai buna si o cautare mai eficienta a acestora. Exemplu:
 Astfel anuntul de vanzare casa trebuie adaugat in categoria potrivita de obicei "imobiliare",nu la categoria "vehicule" sau in categoria "servicii" sau la categoria generala "de vanzare". De asemenea, categoriile pot avea subdiviziuni spre exemplu categoria " imobiliare"  are subcategoriile "casa" "apartament" "teren"  asigura-te ca te incadrezi in subcategoria potrivita in functie de carcteristica imobilului pe care vrei sa- l vinzi !

 Odata ce ai te- ai incadrat in categoria potrivita poti sa incepi sa dezvolti anuntul: 
 
Titlul anuntului
  Nu folosi doar majuscule in titlu, iar abordarea trebuie sa fie una clasica profesionala "Vand casa..." si nu sintagme de genul "Ma vinde...". Apoi mentioneaza atuurile concrete "Vand casa de caramida situata in centru langa mall..." si nu clisee "vand casa merita vazuta sau situata in zona excelenta" e bine de mentionat daca vinzi prin intermediul unei agentii imobiliare sau nu, astfel cumparatorul va fi informat de la inceput daca va plati sau nu comision ex:" Proprietar, vand casa..."

Descrierea anuntului
  Descrierea trebuie sa fie cat mai completa, mai detaliata cu mentionarea beneficiilor pe care le ofera proprietatea.  Detalii despre: 

- tipul locuintei(casa, apartament)      -  anul constructie
 -suprafata construita si suprafata utila
- numarul de camere                         compartimentare(decomantat, nedecomandat)
- confortul(1,2,3)
- etajul(cu sau fara, inferior, superior, mansarda)
- numarul bailor(cu geam sau fara),   -numarul balcoanelor(inchise, deschise)
-utilitatile(curent, gaz, canalizare, fosa)
-finisajele si imbunatatirile( gresie, parchet, izolatie, usi si ferestre de calitate)
-proprietate mobilata sau nemobilata
-dotari si servicii aferente (ex boxa, anexe, subsol, administrare)
-locuri de parcare
-pozitionarea locuintei, vecinatati(gradinite, scoli,   supermarketuri, parcuri, statii mijloace transport)
  
Completarea detaliata si corecta a informatiilor despre imobil ajuta la gasirea mai usoara a anuntului de vanzare catre persoanele interesate, eficientizand cautarile pe site-urile de specialitate.  
 
Poze ale imobilului

Un anunt de vanzare a unei case, apartament, trebuie sa contina neaparat poze ale proprietatii daca doriti o vanzare rapida cu multi cumparatatori interesati. Imaginile trebuie sa fie clare, luminoase si sa cuprinda detalii relevante, cat mai multe, din unghiuri diferite, atat din interiorul imobilului cat si din exteriorul acestuia. 

Evitati fotografiile inutile(colt de tavan, tevi, animale de casa, tufisul din gradina, siluete in oglinda, un obiect de mobilier, un singur obiect sanitar). Poza sa surprinda cat mai mult din incaperea fotografiata, podeaua, tavanul, pozitionarea mobilei, pozitionarea ferestrelor pentru ca privitorul sa- si faca o imagine de ansamblu cu privire la marimea incaperii, la utilitatea spatiului.
  
 Nu uitati sa mentionati locul proprietatii(numele localitatii) si sa completati datele de contact (numar de telefon, e-mail) pentru a putea fi contactati de cumparatori!
A fost util articolul, va ajuta in demersul dumneavoastra?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sedinta de brainstormig. Ce inseamna, metode de brainstorming

City break venetian. Ce sa vizitezi in Venetia

Ce este zaharul? Pro si contra consumului de zahar