Micuta rochie neagra#little black dress. Icon clasic de stil vestimentar.

Rochita neagra sau little black dress este o emblema in istoria modei.

Coco Chanel aduce in lumina popularitatii rochia neagra in 1926 atunci cand revista Vougue publica o schita a acestei rochite, iar Audrey Hepburn face celebra acesta piesa vestimentara, consacrand-o ca un reper de eleganta si feminitate in codul vestimentar, odata cu purtarea rochiei negre create de Ghivenchi, in filmul Breakfast to Tiffany's.

Iata cum rochita neagra a devenit o piesa must have in garderoba tuturor femeilor! 

Desi denumirea este de little black dress ea poate fi de diferite marimi, scurta, medie, lunga si diferite forme larga, stramta, tip creion, bufanta. Important este sa fie croita in dasa fel incat sa avantajeze silueta, sa fie sexy si eleganta in acelasi timp.credit foto new_york_classy instagram

Negrul nu se demodeaza niciodata este o nuanta atemporala, iar dincolo de sobrietatea pe care o emana, este o nuanta versatila care poate face dintr-o simpla rochie, accesorizata corect, o tinuta sofisticata potrivita pentru orice moment.

Rochita neagra o tinuta office de zi?

Daca rochita neagra este renumita ca tinuta cocktail sau pentru evenimente speciale de seara, care confera un aspect elegant, glamour fara prea mult efort, poate ea sa fie o piesa vestimentara de zi cu zi, potrivita pentru tinutele de birou? Absolut, da!
   Foto new_york_classy instagram

O marime potrivita pana la genunchi, sau sub, cu o croiala simpla din materiale comode pot crea o tinuta eleganta si feminina.
   Foto new_york_classy instagram

Cu o rochita neagra nu poti da gres in nici o situatie, asa cum spunea Karl Lagerfield designer-ul casei Chanel unei femei nu i se poate reprosa ca   "e prea imbracata sau prea putin imbracata intr-o rochie neagra".
   Foto new_york_classy instagram

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sedinta de brainstormig. Ce inseamna, metode de brainstorming

Atacuri de panica. Anxietate. Ce sa facem cand avem un atac de panica?

Hyundai Elantra, noul model 2021. Cat costa prin programul Rabla?