Liber la nunti! Modele rochii de mireasa pentru o nunta de vis

Organizatorii de nunti si evenimente, a caror afaceri au avut de suferit in ultimul an, din cauza restrictiilor impuse in pandemie, vor avea din nou de  lucru incepand cu 1 iunie 2021, desfasurarea evenimentelor private fiind permisa cu un numar restrictionat de persoane. 

70 in exterior si 50 in interior. Insa daca este facuta dovada de catre organizatorul evenimentului ca toate persoanele participante sunt vaccinate Covid 19, aceasta restrictie se anuleaza.

Cand pregatesti o  nunta, unul dintre pasii care dau batai de cap dar care aduc si  satisfactie, este alegerea rochiei de mireasa.
   foto: bridesdaydream instagram

Creatorii de rochii de mireasa, a caror profit a fost diminuat si el de efectele pandemice,  se intrec in crearea de rochii deosebite, unice fie ca sunt ele branduri celebre sau mai putin cunoscute.

Tinand cont de buget, silueta si dorinta personala, fiecare mireasa are de unde sa aleaga rochia de mireasa perfecta pentru ea.  

  foto:  fashionsnovella instagram


Modele clasice de rochii de mireasa

Modelul " printesa":

De departe cel mai cautat model de rochie de mireasa. Rochita "princess" este visul oricarei viitoare mirese. Impunatoare cu o trena impresonabila, aceasta rochie transforma orice domnisoara intr- o printesa veritabila, conferindu-i eleganta, rafinament si un plus de delicatete.
   foto: elbisedunyamm instagram

Modelul "empire":

Este unul din modelele comode de rochii de mireasa, care permite lejeritate in miscare si care ramane in acelasi timp eleganta.

Este un stil care nu se pliaza pe conturul corpului, cu o talie ridicata, cu trena scurta care poate ascunde anumite inconveniente legate de silueta.
  foto: we_wed instagram

Modelul "sirena"

Acest stil este unul gratios, chic dar pretentios in acelasi timp.
 Alegerea unui asemenea stil necesita o silueta bine conturata, pentru ca rochia sa se plieze armonios scotand linile corpului in evidenta.
   foto: bridesdaydream instagram

foto we_wed instagram

Orice mireasa va fi intodeauna frumoasa si  stralucitoare, imbracata in rochia de mireasa care i se potriveste cel mai bine, si cu o coafura care sa completeze modelul de rochita ales.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sedinta de brainstormig. Ce inseamna, metode de brainstorming

City break venetian. Ce sa vizitezi in Venetia

Ce este zaharul? Pro si contra consumului de zahar