Coafuri mireasa pentru par lung

Coafura miresei este un aspect important, care completeaza tinuta unei mirese si scoate in evidenta rochia acesteia, daca este aleasa si realizata intelept.

Tendintele actuale promoveaza o coafura lejera, simpla dar care denota rafinament si eleganta, fara a necesita o abordare complicata, care sa solicite mult din timpul hairstylist-ului si al miresei .

Trendul unei coafuri sofisticate si extravagante, mai ales in randul celor cu o podoaba capilara bogata, cunoscutul "coc al miresei" este inlocuit cu coafuri mai simple, usor neglijente, care subliniaza frumusetea si gingasia oricarei femei, care se afla in postura de mireasa.  foto: bridesdaydream instagram

O pieptanatura simpla, conturata de accesorii precum o diadema, ac de par, agrafa cu ornament floral, confera eleganta si o nota chic, care se va completa armonios cu o rochie de mireasa comfortabila din categoria stilului empire.

Un coc poate fi aranjat intr-un stil mai sofisticat,  pentru cele care prefera un stil clasic, insa cu o impletitura moderna, care sa aduca un aer de prospetime si care se creeze acel look de printesa.
   foto: bridesdaydream instagram

Cocurile simple sunt potrivite pentru miresele care opteaza pentru rochiile sirena, un stil pretentios care se axeaza, prin croiala, pe scoaterea in evidenta a siluetei, astfel ca o coafura prea evidentiata  ar incarca tinuta generala, in schimb prinderea pur si simplu, la spate, a parului va crea o aparitie simpla, dar romantica.

  foto: bridesdaydream instagram

Felul coafurii este ales in functie de modelul rochiei si de machiaj, dar de asemenea trebuie tinut cont si de accesoriul clasic, voalul, in cazul celor care aleg purtarea acestuia. 

O coafura prea pompoasa ar putea sa nu reziste mult si sa creeze probleme in sustinerea voalului, si, astfel, sa dea batai de cap inutile.

De acee coafurile contemporane, care nu necesita mult timp pentru realizare, si nici o multime de produse de styling sau alte "artificii", sunt alegerea potrivita pentru orice mireasa.

Iata cateva coafuri moderne si stilate pentru viitoarele mirese. Tu pe care o alegi?
   foto: bridesdaydream instagram

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sedinta de brainstormig. Ce inseamna, metode de brainstorming

Atacuri de panica. Anxietate. Ce sa facem cand avem un atac de panica?

Un obiectiv pe care nu poti sa-l ratezi daca vizitezi Budapesta#Castelul Buda