3 idei de aperitive pentru zile onomastice
In anii 90' zilele de nastere se sarbatoreau acasa cu rudele si prietenii apropiati iar masa festiva era un minibufet suedez cu oua umplute, sandwich-uri cu margarina, mai rar unt, cu parizer si socata facuta in casa sau sirop cu sifon.
O masa simpla dar care era suficienta pentru toti invitatii si nimeni nu stramba din nas, nimeni nu avea intoletanta la gluten, lactate sau pretentii la preparate vegane.
Insa lumea s-a schimbat si odata cu ea si modul in care sarbatorim zilele onomastice. Acum sarbatorim in restaurante, pub-uri si ballroom-uri, iar meniurile sunt din cele mai diverse si sofisticate.
Pentru zilele onomastice sarbatorite acasa iata 3 idei de aperitive care vor uimi invitatii:
1. Sandwich- uri cu pancetta, muschiulet de vita, somon, mozzarella, rosii, mazare, ridichi, branza camembert, crema usoara de branza, ceapa rosie, busuioc, patrunjel verde, toate combinate diferit pe felii de paine de casa prajita. foto mealprepfeed
2. Avocado, cartofi dulci rumeniti la cuptor, ciupercute sotate in ulei de masline, vinete cubulete coapte, orez sotat in unt, asezate pe un pat de baby spanac sau salata verde.
3. Ciupercute la cuptor, dovlecei zuchinni, naut, avocado, cartofi cu rozmarin copti si sotati rapid in tigaie, rosii cherry presarate cu un sos de iaurt condimentat cu fulgi de ardei iute.
Comentarii
Trimiteți un comentariu