Hyundai Elantra, noul model 2021. Cat costa prin programul Rabla?

Automobilul anului pe continentul nord american noul sedan coreean Hyundai Elantra este disponibil si in Romania si poate fi achizitionat si prin Remat.

Pretul incepe de la 14.132 euro prin programul Rabla, tva inclus, pentru nivelul de echipare clasic.
Valoarea primei de casare este de 7500 euro. 

Cateva caracteristici:

Motor pe benzina de 1.600 cu 123 cp, sistem infotainment cu ecran tactil, tehnologii avansate de inalta siguranta precum sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri si sistemul de managment al stabilitatii vehiculului, asistenta la parcare.
    Foto cars.com

Aspectul exterior este unul inovator si sofisticat, construita dupa conceptul "fluid sculpture 2.0" sau "dinamica parametrica".
Designul sau este unul aerodinamic, indraznet cu forme triungulare integrate in profilul masinii. Un aspect geometric surprinzator si atragator!

Structura sedanului coreean incorporeaza in proportie de 53 % otel de inalta anduranta, ceea ce-i creste nivelul de manevrabilitate si performanta. Hyundai este singurul producator de automobile care detine si o otelarie, producandu-si singur componentele pentru caroseriile masinilor.

Hyundai Elentra este proiectat sa ofere confort sporit conducatorului auto si pasagerilor, conectivitate avansata prin Apple CarPlay si Android Auto.

Este disponibila si varianta Hybrid a acestei masinii incepand cu 2021.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sedinta de brainstormig. Ce inseamna, metode de brainstorming

City break venetian. Ce sa vizitezi in Venetia

Ce este zaharul? Pro si contra consumului de zahar