Pantofi dama eleganti#Tocuri de mireasa

Pantofii cu toc, un element vestimentar care nu trebuie sa lipseasca din garderoba nici unei femei. Pantofii cu toc completeaza tinutele conferindu-le eleganta, gratie, alungesc silueta si modifica pozitiv postura daca sunt purtate in mod corect.

   foto: girls_heels

Tocurile te fac sa arati mai bine, dar pentru asta trebuie sa alegi niste tocuri comode, care ti se potrivesc, astfel, nu vor dauna picioarelor, posturii si nici mersului in sine.

Daca alegem pantofii cu calapodul potrivit, material de calitate si marimea tocului adecvata, mersul pe tocuri devine usor si confortabil.

Alegeri trebuie sa facem si in privinta culorilor si modelelor de pantofi cu toc.

Pantofii cu toc, negri sunt un must have clasic care se potrivesc la rochite, costume, fuste, pantaloni si care pot transforma o tinuta terna intr-o tinuta sofisticata. 

Alege modelul potrivit

  foto: worldofbeauties instagram

Pentru mirese, alegerea pantofilor este o decizie care da batai de cap.

Sa aleg un model de pantofi stiletto, cu tocuri de 14 care imi vor alungi silueta si se vor potrivi cu rochia, pe care la un momendat ii voi da jos daca vor deveni incomozi, sau sa aleg tocuri de 8 mm pe care ii voi putea purta toata noaptea?
foto: bridedaydream instagram

Mai mult decat sa arate bine si sa contribuie la completarea unei tinute pantofii trebuie sa fie comozi, si da, chiar daca este greu de crezut, pantofii stiletto pot fi confortabili daca sunt alesi cu grija!

Poti alege din numeroasele modele si oferte printr-un simplu click. Magazinele on line de incaltaminte,  pun la dispozitie oferte nelimitate in ceea ce priveste brandul, culoarea, materialul, modelul de pantof cu toc.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce este zaharul? Pro si contra consumului de zahar

Sedinta de brainstormig. Ce inseamna, metode de brainstorming

City break venetian. Ce sa vizitezi in Venetia