Design interior pentru case moderne.

Interiorul unei case poate fi amenajat si decorat de fiecare dupa bunul plac. Orcine vrea sa-si decoreze locusorul unde traieste, astfel incat sa-i reflecte personalitatea si sa-i creeze sentimentul acela de "nicaieri nu-i ca acasa".

In materie de amenajare a spatiului interior, ideiile sunt nenumarate, optiunile de design foarte multe si variate, de la stilul vintage pana la stilul modern contemporan, cu materiale ce pot fi combinate in atatea moduri incat, daca nu ai o idee clara de design, alegerea unui stil care sa creeze un ambient potrivit pentru tine si familia ta poate deveni o sarcina dificila si solicitanta.

Un designer de amenajari interioare te poate ajuta in luarea unei decizii potrivite in stabilirea unui design pentru casa ta ,tinand cont de dorintele tale, de spatiu, de materialele si de stilul de constructie. El va veni cu idei profesioniste si cu un ochi format, si va vedea si va gandi practic atunci cand va cauta solutia optima pentru amenajarea spatiului din caminul tau.

Care este stilul potrivit de design interior pentru case moderne?

De la stilul minimalist de decorare, mai ales pentru spatiile mici, cu linii drepte clare si paleta restransa de culori la decorul rustic modern cu un stil cald prietenos, la stilul alb-gri scandinav sunt nenumarate variante de amenajare a locuintei tale intr-un mod modern, practic si confortabil.

Sufrageria " inima casei tale"

Sufrageria este, poate,  incaperea unde ne petrecem cel mai mult timp atunci cand stam acasa, locul unde suntem activi, unde luam masa, socializam cu membri familiei cu prietenii care ne trec pragul in vizita, locul unde ne relaxam uitandu-ne la televizor din confortul canapelei noastre, ascultam muzica sau petrecem timp muncind pe calculator sau navigam virtual prin intermediul dispozitivelor digitale.

Intr-adevar decorarea sufrageriei e o etapa importanta in crearea unui design pentru locuinta fiecaruia dintre noi avand in vedere ca petrecem mult timp acolo. Amenajarea trebuie sa fie una care sa tina cont de mobilierul necesar intr-o sufragerie si imbinarea estetica si practica a acestora, intr-o atmosfera cromatica care sa avantajeze incaperea si care sa fie si pe placul proprietarul.

Iata cateva idei propuse de home-designing.com:

Un lounge modern interesant creat din diferite nuante de gri cu o pata de culoare orange cu o masuta de metal si o lustra cu o forma geometrica surprinzatoare suspendata paralel cu suprafata masutei de cafea.

Un stil scandinav ultra-minimalist care creaza un stil relaxant canapeaua de tip fix, gri deschis, cu scaunelele de lemn si balansoarul in culori deschise crem si o pata de culoare galben lamaie, printr-o lustra futurista.
Stiluri elegante, luxoase dar totusi nepretentioase si cu un caracter modern practic, ne propun cei de la  Vienna Interior, in ceea ce priveste locul de luat masa.

Culorile neutre inchise creaza un spatiu nu foarte sobru atunci cand se creaza un raport armonizant  intre nuanta peretilor, podelelor si lumina naturala care patrunde in incapere. Imbinarea unui mese de lemn in nuanta deschisa, a unor scaune cu piele neagra avand un design modern avantgardist, creeaza un stil echilibrat cu elemente clasice si actuale.    Foto vienna-interiors.at

Sau un spatiu care se bazeaza mai mult pe lumina naturala, culori clasice in nuanta de alb si parchet de lemn masiv, un stil aproape victorian imbinat cu cel adus de piesele de mobilier , o combinatie de lemn, metal, piele un stil contemporan elegant, accentuat de lustra plurivalenta asimetrica.
   Foto vienna-interiors.at

O alta provocare de amenajare interioara o reprezinta si decorarea dormitorului, un alt spatiu deosebit de important din caminul tau care necesita un efort de imaginatie si dexteritate vizuala pentru a face din camera in care vei dormi, un dormitor modern si comod, cu un aspect intim si personal, in acelasi timp.

Camera de baie de asemenea poate fi transformata intr-un loc "verde" cu cateva plante de apartament care vor scoate in evidenta echipamentele sanitare moderne. Natura imbinata cu tehnologia in sala ta de baie, pentru un mediu modern si reconfortant!
Foto vienna-interiors.at.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sedinta de brainstormig. Ce inseamna, metode de brainstorming

Atacuri de panica. Anxietate. Ce sa facem cand avem un atac de panica?

Un obiectiv pe care nu poti sa-l ratezi daca vizitezi Budapesta#Castelul Buda