Dormitoare amenajate modern si practic

O treime din viata ne-o petrecem dormind. Calitatea somnului influenteaza activitatiile noastre zilnice, fiind un aspect crucial al vietii noastre, care nu trebuie neglijat.

De aceea locul, incaperea unde dormim merita o atentie deosebita atunci cand o amenajam.

Dormitorul este locul unde ne odihnim si ne rencarcam bateriile dupa o zi grea de aceea trebuie sa-l transformam intr-un loc in care sa ne simtim relaxati si in siguranta. Sa- l transformam intr-un barlog unde ne putem retrage atunci cand suntem epuizati.

Cu cateva idei simple de decor, cateva alegeri inteligente in ceea ce priveste mobilierul, cateva jocuri de culoare, jaluzele sau perdele alese cu gust si cateva accesorii indraznete, poti crea dormitorul primitor si modern la care visezi.

Iata cateva poze (sursa: home-designing.com),  a unor dormitoare amenajate dupa niste idei simple dar genial de eficiente.

Pentru a crea o atmosfera de culcus in care abia astepti sa te cuibaresti, foloseste ca nuanta a peretilor o culoare rece neutra, cupru, gri inchis sau verde nisip.
Tonurile intunecate de cupru vor da impresia de intimitate si in acelasi timp de caldura.
Folosirea unei lenjerii de pat deschise va accentua efectul, venind in contrast cu nuanta peretelui.
Amplaseaza plante cu frunze verzi mari care nu numai ca vor face dormitorul mai primitor dar iti vor proteja si sanatatea, ele actionand ca un purificator al aerului din incapere. Ghivecele atent alese din ceramica care sa se asorteze cu diverse materiale din incapere( lenjeria de pat, covor, perdea) constituie excelente accesorii care schimba complet aspectul dormitorului.

Alege nuante reci pentru mobilierul din camera cum ar fi albastru, verde inchis, maro, negru acestea inducand senzatia de calm de liniste fata de cele calde care energizeaza, agita.

Mobilierul modern in linii drepte si simplu, accesoriile potrivite si materialele de calitate, vor face din dormitorul tau locul unde vei avea un somn bun si linistit.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce este zaharul? Pro si contra consumului de zahar

Sedinta de brainstormig. Ce inseamna, metode de brainstorming

City break venetian. Ce sa vizitezi in Venetia