Paine de casa. Reteta gustare cu felie de paine, avocado si ciuperci.

In alimentatia multora, painea este un aliment nelipsit de la fiecare masa. Se mananca cu ciorbe, supe, tocanite si diverse alte preparate. Nu este considerata un preparat in sine, desi, din punct de vedere nutritional, are un aport caloric important, este mai mult un ingredient vedeta, fara de care nu se pot manca celelalte preparate. 

In combinatiile corecte, felia de paine poate sa constituie o gustare delicioasa, ca in reteta din acest articol.

   Foto best.vegan.recipe instagram
  
Ingrediente reteta:

- o felie de paine proaspata de casa
- un avocado
- ciupercute sotate intr- o lingura de ulei de masline cu un deget praf de ceapa si fulgi de usturoi
- branza vegana tare topita in tigaie
- o mana de microplante (grau, coriandru)
- busuioc si menta tocate 
- lamaie
- ulei masline, sare

Preparare reteta:

Painea se prajeste usor in tigaie cu un strop ulei masline, peste se adauga branza topita deja, in prealabil, se mai lasa jumatate de minut pe paine in tigaia fierbinte. 

Pe felia astfel incalzita se adauga avocado-ul presat si amestecat cu zeama de lamaie si sare. Apoi se aseaza ciupercutele sotate peste care se presara microverdeturile si plantele aromatice maruntite.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce acte ai nevoie la prima casatorie?

Faleza Constanta, Cazino Constanta. Cu gandul la mare in februarie!

Idei inedite de arhitectura peisagistica.