Care sunt cele mai bune perne?

O treime din viata ne-o petrecem dormind. Somnul este activitatea in timpul careia organismul nostru se detoxifica, relaxeaza, recupereaza pentru a se pregati din nou de provocarile vietii pe care le intampinam cu totii, zi de zi.

Lipsa somnului duce la tulburari grave, atat psihice cat si fizice, care pot influenta negativ sanatatea noastra.

De aceea dormitorul este un spatiu important din caminul nostru care merita multa atentie atunci cand il amenajam.
      foto perneromanesti.ro

Iar pernele, plapumele, pilotele, lenjeria pe care le folosim auco deosebita importanta pentru un somn lin si odihnitor, intr-un pat confortabil.

De aceea alegerea lor poate deveni o sarcina dificila , avand in vedere gama larga si diversificata de accesorii de pat, gasita azi pe piata.

Care sunt cele mai bune modele de perne?

Tinand cont de preferinte, se cauta diverse tipuri de perne in functie de marimi, densitate, umplutura, grad de comfort.
       foto perneromanesti.ro

Pernele romanesti sunt cunoscute ca fiind perne de buna calitate, pufoase, si comode care asigura o pozitie corecta a capului si un somn odihnitor. Curatarea lor este facila acestea spalandu-se in masina, la o temperatura 30 grade.

Umplutura acestora este din  puf siliconizat - fibre de polistiren si lumen siliconizate de foarte buna calitate care asigura rezistenta la compresie, un grad mare de elasticitate si maleabilitate cu proprietatii anitalergenice si antibacteriene.

Fata pernelor e realizata din microfibra embonsata catifelata, care, impreuna cu umplutura, asigura o senzatie de perna fina, aerisita, confortabila.

Unde gasim pernele romanesti? 
Chiar pe www.perneromanesti.ro un pret la fel de confortabil si surprinzator precum produsul in cauza!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce este zaharul? Pro si contra consumului de zahar

Ce sutien mi se potriveste? Marimea corecta la sutien. Calculator marime sutien.

Sedinta de brainstormig. Ce inseamna, metode de brainstorming